PVC PROFILI - Gealan S8000 IQ

Sustav profila S8000 S IQ sa 6 komora i u vrijednosti od Uf=1,3W/M2 K daje idealni spoj očuvanja topline i stabilnosti.

Velika dubina ugradnje od 74 mm daje optimalne statičke osobine i preuzima jako dimenzionirana čelična učvršćenja koja garantiraju korištenje prozora dugi niz godina. Odabirom između više vrsta dizajna profila (klasičan i elegantan) dajete jedinstvenost svom stambenom prostoru. Jednostavno održavanje pvc stolarije (čišćenje čistom vodom i blagim sredstvom za čišćenje) garantira postojanost i daje dugovječnost stolariji na Vašoj kući.

Profili koje koristimo isključivo su reciklirajući, čime doprinosimo boljitku budućih generacija i pokoljenja, očuvanjem prirode i brigom za okoliš.

PVC PROFILI - Gealan S9000

Inovativni sustav sa srednjom brtvom prikladan za kombinaciju

Novi GEALAN sustav S 9000 objedinjuje kao kombi-sustav ugradbene dubine 83 mm karakteristike i prednosti srednje i prislone brtve. Velika ugradbena dubina šest komornog okvira i krila, kao i tri kontinuirane razine brtvljenja, garancija su izvrsne toplinske izolacije. Time prozori ispunjavaju čak i najveća očekivanja.

Optimalna toplinska izolacija

Razvoj sustava s najboljim svojstvima toplinske izolacije nije slučajnost, već rezultat ciljanog razvojnog rada. Rezultati govore sami za sebe. Brojne kalkulacije su pokazale izvrsne vrijednosti toplinske izolacije. Od početka je razvojni cilj bio postizanje toplinske vrijednosti Uf – 0,92 W/m2K u stadardnoj kombinaciji sa čelikom i time postizanje standarda za pasivne kuće. To omogućuje zboj inovativnih detalja u dizajnu sustava.

Više o Gealan S9000

PVC Prozori

Prozori su najupečatljiviji i najčešći dio vašeg objekta.
Osim estetskog izgleda moraju zadovoljiti i druge kriterije kao što su funkcionalnost i ekonomičnost,što se postiže kvalitetnom izradom, upotrebom kvalitetnog okova i stakla.
Korištenjem low-e stakla, punjeno plinom i troslojnog low-e stakla povećava se ušteda energije u znatnoj mjeri, čak i do 70%.
PVC prozori s višekomornim profilom konstrukcije okvira i debljinom stakla, te dobrim brtvljenjem izvrsno štite vaš prostor od gradske buke.

Pogledaj ponudu stakala.

Odabirom materijala u širokoj paleti paleti drvo dekora i akrilnim bojama dajete jedinstven i unikatan pečat svom domu.

Ulazna vrata

Lijepa vrata su posjetnica kuće i izraz kulture stanovanja. Nudimo mnogostruku mogućnost oblikovanja, najbolju stabilnost zbog velikih presjeka profila, veliku zaštitu od provale, dobru toplinsku izolaciju zbog praga ojačanog staklenim vlaknima

Ulazna vrata koja izrađujemo prilagođavaju se želji naručitelja, odnosno kupac sam bira raspored stakala, vrstu stakala i ispuna u svojim vratima.
Također, upotrebljavamo i gotove ispune koje kupac sam izabire iz kataloga.

Stijene

Klizne stijene, harmo stijene, balkonska vrata i pregradne stijene
Klizne stijene se odlikuju velikom iskoristivošću prostora. Svojim oblikom, načinom otvaranja i uštedom na prostoru izrazito su funkcionalne, a zbog jednostavnih i velikih ploha daju novu vizuru vašeg doma. Zbog velikih staklenih površina omogućuju veliku osvjetljenost prostora, ali i pasivnog zagrijavanja, što je naročito važno u zimskom periodu. Povezuju vanjski i unutarnji prostor dijeleći ga, a istovremeno ga i spajaju u jednu cjelinu.

Grilje

Rade se sa pomičnim i nepomičnim lamelama. Prvenstveno pridonose povećanju sigurnosti , te zaštiti pvc stolarije od vremenskih utjecaja i mehaničkih oštećenja, te služe kao izolator čime dodatno štedite energiju. Izrađuju se u širokoj paleti boja koje daju poseban štih vašem domu ovisno o podneblju u kojem se ugrađuju.

Rolete

Roleta ispunjava sve želje za potpun osjećaj ugodnosti. Nudi zaštitu od sunca, svijetlosti i neželjenih pogleda. U hladnim zimskim danima zadržava toplinu u unutrašnjosti prostora kako bi osjetili potpunu toplinu doma. Jednostavna je za održavanje, otporna na svijetlo i vremenske utjecaje. Za plašt nudimo pvc ili aluminijske lamele, te pogon plašta na remen, ručicu ili motor.

Komarnici

Mrežica za zaštitu od insekata integrirana u rolet kutiju, a moguća je i naknadna ugradnja.
Razlikujemo više tipova komarnika; rolo , fiksni i klizni.

POŠALJITE UPIT

  • American Express
  • Diners
  • Mastercard

KONTAKT

SESVETE, VARAŽDINSKA 66

tel. 01-2003-807

fax. 01-2007-316

info@pohizek.hr

SESVETE BJELOVARSKA 48

tel. 01-2003-949

fax. 01-2015-370

kralj@pohizek.hr

ZAGREB, ŠUBIĆEVA 69

tel./fax. 01-4657-861

stolarija@pohizek.hr